Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte

Scotia

Destinatii de vacanta: Scotia

Daca esti o fire romantica, un iubitor de natura sau un om de cultura, frumusetea salbatica a Scotiei nu are cum sa nu te miste atunci cand o vizitezi. Cei care aleg sa exploreze peisajul aspru si adesea solitar al zonei muntoase a Scotiei ( Highlands ), precum si istoria sau traditiile acestei tari, vor ramane cu amintiri de neuitat. 
Pentru cei ce aleg sa petreaca o vacanta aici, Glasgow si capitala Edinburgh ofera conditii moderne de viata, evenimente culturale, numeroase lanturi de magazine, festivaluri celebre, iar plajele idilice cu nisip din Insulele de Vest, de exemplu, abia asteapta sa fie descoperite. 
Un alt sfat: incearca bucataria scotiana. Dupa ce vei gusta friptura de vita Angus, de potarniche sau miel scotian, Scotia nu o sa ti se mai para doar tara whisky- ului. Si pentru ca tot a venit vorba de whisky, in Scotia exista circa 110 distilerii de whisky, in special in regiunile muntoase si Insulele de Vest.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.