Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte

Iordania


Iordania este o destinatie ce are foarte multe de oferit celor ce hotaresc sa o viziteze.
Pornind din Amman spre sud pe Drumul Regelui poti opri la Madaba, un oras ale carui cladiri erau impodobite cu mozaicuri bizantine, acum expuse intr-un muzeu in care poti vedea si o harta din secolul VI reprezentand Palestina si Valea Nilului. 
De aici poti face un mic ocol pana la muntele Nebo, locul unde se gaseste manastirea care adaposteste mormantul lui Moise si de unde poti admira privelistea ametitoare peste Valea Iordanului si Marea Moarta, pana spre Ierusalim si Bethlehem. 
In sud-vest Iordaniei se afla Wadi Rum, un vad de rau care seaca temporar, cu stanci de un portocaliu ars ce se inalta din nisipul desertului si unde poti lua masa in taberele de beduini.
Ajuns in Petra " orasul rosu - trandafiriu " ascuns in munti, vei fi uimit cand vei vedea Visteria ( El Khazneh ) aflata la iesirea din defileu. Aceasta cladire somptuoasa, inalta de 40 m este cea mai cunoscuta din Petra si nimeni nu stie scopul original pentru care a fost construita.
Incheie aceasta calatorie in resorturile din Aqaba, pe plaja sau descoperind lumea subacvatica a Marii Rosii.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.