Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte

Porto - Lisabona, un traseu de vis!

 

Portugalia a fost cunoscuta in Antichitate sau Evul Mediu drept " marginea lumii " asa ca noi am ales sa va propunem un traseu care leaga Porto de Lisabona si va poarta de-a lungul extremitatii vestice a continentului, coborand spre sud printr-o regiune cu lacuri saline, dealuri impadurite, plaje albe de nisip, tarmuri stancoase si vai acoperite de vii.
Plecand din Porto puteti vizita Vila Nova de Gaia, inima industriei viticole, inconjurata de viile terasate de pe pantele vaii Douro. Aceasta regiune se mandreste cu Coimbra - unul din cele mai vechi orase universitare din lume, Aveiro - un orasel de coasta cunoscut pentru canale, barci de pescuit si case varuite sau Figueria de Foz - o fermecatoare statiune la malul oceanului.
Ajunsi in Leiria puteti vizita unul din cele sapte castele aflate pe blazonul Portugaliei sau sa faceti un ocol spre sud-est unde se afla Fatima, celebrul loc de pelerinaj.
In apropierea Lisabonei nu ratati Sintra, un fost oras maur devenit resedinta de vara a regilor portughezi si a aristocratiei. In centrul orasului se afla Paco Real, un edificiu portughez de basm cu un amestec naucitor de stiluri arhitecturale.
La finalul traseului, pentru a evita aglomeratia Lisabonei cel mai bun loc este Cascais, un fost sat de pescari transformat intr-o destinatie populara cu plaje intinse, cafenele sau magazine.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.