Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte
25.11.2016
Pe toata coasta de vest a Norvegiei, sute de golfuri serpuitoare si adesea inguste leaga Marea Norvegiei de continent.
continuare
16.11.2016
Albastru, azuriu, turcoaz sunt culorile predominante in Caraibe si ele sunt la fel de minunate ca si grupul de insule pe care le gasiti aici: St. Marteen, Antigua, Puerto Rico si Anguilla.
continuare
05.08.2016
Daca esti o fire romantica, un iubitor de natura sau un om de cultura, frumusetea salbatica a Scotiei nu are cum sa nu te miste atunci cand o vizitezi.
continuare
09.01.2016
Avand ca punct de plecare statiunea de schi St. Moritz, Expresul Ghetarilor ( Glacier Express ) va ofera pe parcursul unei calatorii de 7 ore si jumatate o panorama impresionanta si in permanenta schimbare.
continuare
05.12.2015
Vulcanii activi,gheizerele si cascadele au modelat relieful si si-au lasat amprenta asupra unui peisaj ce aduce aminte de perioada vikinga a Islandei.
continuare
29.09.2015
Orasul are in jur de 1000 de biserici si fiecare are o poveste de spus sau un element arhitectural fascinant de observat.
continuare
09.09.2015
Alegeti circuitul de grup Bucuresti - Israel oferit de Quattro Travel si va veti bucura de vizitarea celor mai importante obiective turistice ale statului israel. Turul Israelului se face cu insotitor autorizat si cuprinde Ierusalim, Bethleem, Marea Moarta, Jerihon (cel mai vechi oras din lume), Qumran, Valea Iordanului, Tiberias, Haifa, Tel Aviv.
continuare
12.08.2015
Coasta din Algarve este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa. Plajele cu nisip auriu, fin sunt de obicei situate în apropierea unor stânci pitoresti care ofera un peisaj inedit. Nu intamplator Algarve a primit doi ani la rand premiul pentru cea buna destinatie pentru plaja din Europa.
continuare
22.07.2015
Malta este o alegere perfecta pentru o destinatie de vacanta. Alegeti un sejur in Malta oferit de Quattro Travel!
continuare
20.07.2015
Pentru zile albe în Muntenegru, urmeaza cel putin Quattro pasi!
continuare
14.07.2015
Celor ce aleg sa-si petreaca vacanta in Croatia le recomandam sa viziteze Motovun, unul dintre cele mai incantatoare orase de deal din Peninsula Istria si poate cel mai vizitat.
continuare
02.07.2015
Republica Dominicana este cu adevarat o alegere minunata pentru o destinatie de vacanta. Alegeti un sejur in Republica Dominicana oferit de Quattro Travel!
continuare
01.07.2015
Viziteaza orasul care nu doarme niciodata!
continuare
11.06.2015
Insula Mauritius este considerata una dintre cele mai luxoase destinatii turistice, cu o gama bogata de atractii naturale, dar si statiuni luxos amenajate.
continuare
10.06.2015
Ultimul colt cu adevarat ascuns al Europei de Vest, cu arhitectura medievala unica si peisaje variate.
continuare
28.05.2015
Iordania este o destinatie ce are foarte multe de oferit celor ce hotaresc sa o viziteze.
continuare

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.