Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte

Despre noi

Din pasiunea noastra pentru calatorii a aparut Quattro Travel, o agentie de turism tour-operatoare avand ca activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

 

Dorim promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intâmpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turism.

 

Activitatea noastra este orientata permanent spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice si adaptarea lor la tendintele si standardele internationale.

 

Parteneriatele incheiate cu furnizori de servicii turistice din tara si strainatate ne permit sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele turistice intocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.

 

Va stam la dispozitie pentru vacantele si calatoriile dumneavoastra dorind sa va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va imbogati  sufleteste calatorind in cele mai diferite destinatii.

Contacteaza-ne

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.