Abonare Newsletter
Fii la curent cu cele mai bune oferte
Va aflati in categoria Vacante exotice
Selecteaza tara
Este cea mai cautata destinatie de vacanta de pe litoralul Marii Rosii si pentru ca aici se gasesc unele dintre cele mai bune locuri pentru scufundari din lume.
de la 349 Euro / persoana
detalii
Mauritius este o insula ca o mare gradina cu vegetatie luxurianta incojurata de plaje cu nisip alb stralucitor si apele limpezi ale Oceanului Indian.
de la 959 Euro / persoana
detalii
Krabi - Thailanda
28.11. - 07.12.2018
Intinsa de-a lungul litoralului Andaman, zona Krabi este una dintre cele mai cautate destinatii din Thailanda pentru frumusetea si salbaticia peisajelor.
de la 699 Euro / persoana
detalii
Vacanta de vis in Seychelles
08.10. - 16.10.2018
Un paradis cu plaje superbe, natura salbatica, pasari exotice, paduri de orhidee si orasele cu aer colonial.
de la 1209 Euro / persoana
detalii
Alege o vacanta in Aqaba pentru a te relaxa pe plajele sale, pentru a explora recifele de corali din Marea Rosie sau pentru a descoperi incredibila Petra si desertul Wadi Rum.
de la 596 Euro / persoana
detalii
Maldive
17.11 - 25.11.2018
O destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stress, o destinatie romantica
de la 1465 Euro / persoana
detalii
Un vis numit Dominicana
04.06. - 11.06.2018
Zeci de plaje cu nisip alb si fin unde, în loc de umbrele, ai padure de palmieri, iar apa este incredibil de limpede, de albastra. ( Plecare din Madrid )
de la 916 Euro / persoana
detalii
Relaxeaza-te pe plajele Mexicului
06.05. - 14.05.2018
O destinatie incantatoare, cu atat de multe lucruri de oferit celor ce aleg sa o descopere, Riviera Maya este locul ideal pentru luna de miere, escapade romantice sau vacante de familie. ( Plecare din Madrid )
de la 999 Euro / persoana
detalii
Dubai - emiratul superlativelor
21.03. - 26.03.2018
Dubai este emiratul superlativelor, locul unde s-au materializat proiecte arhitectonice considerate imposibile in alte orase, o destinatie ce te asteapta cu ceva nou la fiecare vizita.
de la 597 Euro / persoana
detalii
de la 1499 Euro / persoana
detalii
de la 1.199 Euro / persoana
detalii
Supranumit si " Orasul Templelor ", Bangkok este o destinatie de vacanta cat se poate de exotica, iar Phuket, unul dintre cele mai vizitate locuri din Thailanda, isi pastreza imaginea naturala, cu plaje frumoase si peisaje inedite.
de la 1159 Euro / persoana
detalii
Singapore - locuri in care vechiul si noul se impletesc armonios iar natura si zgarie norii creeaza un peisaj deosebit; Bali - o poveste despre mare si soare, arhitectura hindusa si spiritualitate profunda.
de la 1199 Euro / persoana
detalii
Probabil cea mai faimoasa insula din Indonezia , Bali imbina peisajul montan spectaculos cu plaje frumoase, cu oameni prietenosi si o uimitoare cultura spirituala.
de la 859 Euro / persoana
detalii
Puteti face un tur complet al orasului Kuala Lumpur, dupa care va veti relaxa pe exotica si tropicala Insula Bali, bucurandu-va de plaja si soare
de la 1.099 Euro / persoana
detalii