GENERAL INFORMATIONHOTEL NOTE


Descriere

Sea Life Kemer Resort este o alegere excelenta pentru odihna. Recunoscut pentru mediul sau pitoresc si proximitatea de restaurante si atractii excelente, Sea Life Kemer Resort va ajuta sa va bucurati de tot ce este mai bun din Kemer.


Localizare

Hotelul se afla la o distanta de 33 km de Antalya Aqualand si de 42 km distanta fata de aeroportul din Antalya.


Facilitati hotel

Hotel dispune de camere cu vedere la mare de pe balcon sau terasa. De asemenea,  camerele sunt dotate cu un seif si un minibar. Telefon cu apelare directa, televizor cu ecran plat cu receptie prin satelit si WiFi (gratuit) ofera cel mai bun confort de vacanta. Baile sunt dotate cu uscator de par si telefon pentru uz zilnic. .
Hotelul pune la dispozitia clientilor 3 piscine exterioare si 2 interioare , exista, de asemenea, o zona de inot  si pentru copii.


Website

http://kemer.sealifehotels.com/en/galleryTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Targu Mures catre SEALIFE KEMER RESORT, Antalya, Turcia